Vårt leveringsprogram innen selvsmørende glidelagre og glidelister omfatter ulike materialer for både høye og lave trykk. Våre produkter har en miljøvennlig profil der smøremidler kan fjernes. Våre produkter finnes bredt innenfor applikasjoner som kraner, vinsjer, kabelarhjul, hekkruller, bevegelig dekksutstyr, ror og propell.

Vi lagerfører store mengder bremsebånd, støpt og vevd, i både ruller og plater. Våre bremsebånd finnes i kraner og vinsjer, onshore og offshore.

Vi leverer lyddempere, gnistfangere og ekspansjons belger til eksos. Både standard og spesial utførelse. Vi kan designe lyddempere basert på ønsket demping samt størrelse basert på plass tilgjengelig.

Vi har spesialisert oss på ventiler og lavtrykks sentrifugal pumper til mud linjer både på skip og plattformer. Våre produkter har lang levetid i dette tøffe miljøet.

Vi forhandler elektromotorer, generatorer, frekvensomformere, drives og effektbrytere. Vår spesialitet er innefor Exd/Exde utførelse. Vi leverer elektromotorer og generatorer til skip, plattformer samt mikro/mini kraftverk.

Vi leverer smidde emner innefor et bredt spekter av materialer. Både Stainless Steel, Karbon stål, Duplex og Bronse legeringer